Over Mirjam

Drs. Mirjam van Drimmelen is een bevlogen professional met 20 jaar werkervaring in diverse managementposities in de zakelijke dienstverlening. In binnen- en buitenland. Perspectieven verkennen, actief luisteren, multi-level schakelen, disciplines verbinden, enthousiasmeren, leidinggeven en schrijven zijn kerncompetenties waarin zij zich heeft bekwaamd. De combinatie van deze talenten en Mirjams persoonlijke betrokkenheid laten een sterk natuurlijke aanleg zien voor het kunnen overdragen van informatie en een projectmatige aanpak. Sinds 2011 is zij actief als ondernemer-consultant in de technische dienstverlening.

Mirjam is voorzitter van de Stichting Hellabeem. Website: www.hellabeem.org 

Hellabeem is een revalidatie en arbeidsontwikkeling campus voor kansarme gehandicapte jongeren. Het doel is dat de jongeren zelfstandig in hun levensonderhoud kunnen gaan voorzien. In Sri Lanka betekent dat in veel gevallen ondernemen. Een eigen winkeltje beginnen waar de jongeren producten en diensten aanbieden die zij met hun handicap en opgedane vakkennis kunnen realiseren. Bijvoorbeeld het repareren van mobiele telefoons en elektronische apparaten.

Het team in Sri Lanka staat onder leiding van een Nederlands echtpaar dat werkt en woont op het Hellabeem complex. Het project is kleinschalig met een resultaat gerichte aanpak.